Wednesday, January 17, 2007

Τασεις φυγης

Τερμα οι προλογοι, οι διαφημισεις και οι ιστορικες αναδρομες....κατευθειαν στο θεμα: τι ακριβως ειναι αυτο που μας κανει να θελουμε να φευγουμε......???? Ειμαστε καπου (δεν προσδιοριζω το που...ας αποφασισει ο καθενας που θελει να ειναι η που ειναι...), περναμε καλα, ειμαστε καλα και ξαφνικα μας πιανει μια ακατανικητη επιθυμια να τα παρατησουμε ολα και να φυγουμε.... να δουμε αν μπορουμε και αλλου να τα καταφερουμε να ειμαστε ετσι... βλακειες...εγω το αρνουμαι κατηγορηματικα.....δηλαδη ξαφνικα σου γυριζει το ματι και λες: "γεια σας!την κανω!".... ε, δεν μπορει......δηλαδη μια χαρα μπορει απλα δεν πληρουνται τα κριτηρια του "περναω καλα"...κατσε αγαπητε/η, πεισε τον εαυτο σου οτι εισαι και περνας καλα,πεισε και τους αλλους (για να μη σε λυπουνται, για να τους δειξεις οτι τα εχεις καταφερει στη ζωη σου,για οποιοδηποτε λογο τελος παντων....) και τοτε θα δεις πως σου γυριζει το ματι... γιατι δεν μπορει, καποιες στιγμες μενεις μονος σου με τον εαυτο σου και τις σκεψεις σου και το αναγνωριζεις οτι δεν γινεται να αυταπατασαι..... ετσι δεν ειναι???
Τωρα ομως μπαινει αλλο θεμα στη μεση...αντε και το πηρες αποφαση,μαζεψες τις βαλιτσουλες σου,πηρες τα καλα, τα ασχημα,τις εμειριες σου και εφυγες....που θα πας????
Εδω ειναι τα δυσκολα...καλα ειχες βολευτει,καλα ησουν, καλα περνουσες...που να τρεχεις τωρα??? Εδω φαινεται ποιος εχει ταση (για να μην πω αλλη λεξη...κακια...) να φυγει και να τα αλλαξει ολα και ποιος αντισταση της στιγμης.... συνηθως η δευτερη κατηγορια γυριζει.... στην πρωτη,παλι, γυριζουμε παντα εμεις οι απλοι ανθρωποι που ειμαστε μια κατηγορια απο μονοι μας.....και ο νοων νοειτω....
Αυτα λοιπον για την ωρα.....κουραστηκα.....και φευγω.......

No comments: